Beperfect gezichtsborstel deluxe review

5 0

Gezichtsborstel, eindelijk heb ik er eentje.

Al heel lang wilde ik er eentje hebben, maar het kwam er steeds niet van. En nu ben ik zo blij als een klein kind, want ik mocht een “Beperfect gezichtsborstel deluxe” reviewen van Dermarolling. Ik ben hier echt superblij mee, aangezien ik 40 plus ben merk ik dat mijn huid gewoon meer verzorging nodig heeft en daar is de Beperfect Ultrasonische gezichtsborstel perfect voor.

Dagelijkse gezichtsreiniging met de gezichtsborstel is tien keer effectiever dan handmatige reiniging. U kunt de Beperfect® Gezichtsborstel Deluxe gebruiken in combinatie met uw eigen reinigingslotions.

Wat doet een gezichtsborstel?

Een gezichtsborstel verwijderd make up resten, vuil en dode huidcellen. Door middel van trillende en draaiende bewegingen word jouw huid licht gemasseerd. Dit bevordert de doorbloeding en zorgt ervoor dat je huid zachter aanvoelt en je gezicht er stralender uitziet.

De Beperfect Ultrasonische gezichtsborstel is ook perfect voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en maakt gebruik van sonische frequentie. Je huid wordt met meer dan 300 trillingen per seconde gereinigd. De Beperfect maakt je huid zachter en gladder, reinigt 6 x beter dan handmatige reiniging en absorbeert 68 % meer van de verzorgingsproducten voor uw huid. Het apparaat is trouwens volledig waterdicht.

Review

De gezichtsborstel wordt geleverd in een luxe doos, deze doos is ook handig om de borstel in op te bergen na gebruik.

gezichtsborstel

gezichtsborstel

In de doos vindt je:

Een ultrasonische borstel
Twee vibrerende opzetborstels
Een plastic borstel kap
Een Draadloze USB adapter
De handleiding

gezichtsborstel

Je kunt de Beperfect in drie verschillende snelheden instellen, Low, Medium en High dat doe je met de aan- en uit knop, ook de tijd stel je in met deze knop. Zelf heb ik tot nu toe de medium stand gebruikt.

A modus: 1 minuut (20 seconden op het voorhoofd, 20 seconden op de neus / kin, en 10 seconden op elke wang).
B-modus: 2 minuten (40 seconden op het voorhoofd, 40 seconden op de neus / kin, en 20 seconden op elke wang).
C-modus: continu werken tot afsluiten of de batterij leeg is.

gezichtsborstel

De volledige oplaadtijd van de Beperfect bedraagt 10 uur, daarna kan je hem tot wel 110 – 125 minuten gebruiken. Dus je hoeft hem niet elke dag op te laden, dat scheelt.

gezichtsborstel

Hoe bevalt de Beperfect deluxe gezichtsborstel?

Ik vind het echt een geweldig fijn ding. Je voelt nauwelijks dat je je gezicht reinigt met een borstel die 300 trillingen per seconde maakt. Eerst dacht ik dus even dat hij het niet deed zo weinig voel je er van. Voordat ik hem gebruik reinig ik eerst mijn gezicht, dus ook alle make up haal ik er dan af, pas dan gebruik ik de borstel in combinatie met een facewash. De eerste dagen kreeg ik puistjes en die heb ik normaal nooit, maar ik denk dat dit komt omdat je je huid nu zo diep reinigt dat echt al het vuil uit de poriën tevoorschijn komt. De Beperfect kan je ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken voor het beste resultaat en dat doe ik dan ook. Mijn huid is super zacht en ik heb echt het idee alsof mijn huid meer straalt. Wat betreft de fijne lijntjes, daar kan ik er nog niets over zeggen. Ik hoop natuurlijk wel dat het daarvoor iets doet, want daar zit geen enkele vrouw op te wachten natuurlijk. Door de tijd zal ik nog wel eens een update plaatsen hierover.

De Beperfect deluxe gezichtsborstel is verkrijgbaar bij Dermarolling.nl, onder het kopje gezichtsverzorging en is nu super voordelig afgeprijsd van 129,99 voor 79,99. Zet hem op je verlanglijstje!

Heb jij al eens een gezichtsborstel gebruikt? Merk je duidelijk verschil?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.