5 x dit wist ik niet, waarom kom ik hier nu pas achter?

0 0

Dit wist ik niet

Soms lees je of hoor je dingen waarvan je denkt, wat? Waarom kom ik hier nu pas achter? Dit wist ik niet! Dat je echt denkt dat je onder een steen hebt gelegen. Ook al zijn het merendeels stomme dingen, toch is het vaak leuk om te weten. Achter welke dingen ik laatst ben gekomen ga ik je nu vertellen.

1. Nooit geweten dat Rusland elf verschillende tijdzones heeft. Volgens mij heb ik dat ook nooit op school geleerd. Of ik zat niet op te letten dat kan ook. Het kan dus zeven uur ’s ochtends zijn aan de ene kant van Rusland terwijl het aan de andere kant al zes uur ’s avonds is.

2. Oke misschien wil je dit niet weten maar ik vind het toch erg knap dat het orgasme van een varken een half uur duurt. Hoe dan? Dan ga je toch knock out?

3. Nog eentje die even hard binnenkwam omdat ik dit nooit heb geweten. Vuur heeft geen schaduw! Wist jij dit wel? Vuur is geen vaste of vloeibare stof dus kan het ook geen licht blokkeren. Wauw!

4. Deze is echt heel dom. Rachel Zane uit de serie Suits, haar echte naam Meghan Markle. Getrouwd met prins Harry. Ik kwam er tijdens het kijken van seizoen 2 pas achter dat zij het was. Ik dacht die chick lijkt op iemand, ik natuurlijk meteen op Google checken en ja hoor. Zo dom! 

5. Dat ik al twee keer zwanger ben geweest en twee mooie dochters weet iedereen inmiddels maar dat steunkousen aangeraden worden tijdens de zwangerschap hoorde ik van de week voor het eerst. Tijdens de zwangerschap legt de steeds groter wordende baby meer druk op je lichaam en de bloed circulatie. Door toenemende druk kunnen aderen uitzetten en minder efficiënt werken. Om stress op je lichaam tegen te gaan, kan je steunkousen dragen. Deze kunnen ongemakken en problemen verhelpen, zoals zwellingen, pijn in de benen of krampen, spataderen of zelfs meer ernstige aandoeningen voorkomen zoals trombose. 

Deze dingen wist ik niet, weer wat geleerd. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren. Wist jij al deze dingen al? 

 

Foto vraagteken op raam door Anton Watman

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.