Zonder deze dingen ga ik echt niet op vakantie

7 0

Zon, zee, strand

Oh my god! Het begint nu echt wel te kriebelen, over een paar dagen ga ik op vakantie. Zon, zee, strand, rond de 33 graden… Voor mij is dat het paradijs en ik wil poepiebruin thuiskomen. Mijn dieet gaat ook even op vakantie, ik heb besloten dat ik gewoon ga genieten en na een goed gesprek met de weegschaal heeft ze beloofd dat ze niet boos op mij zal worden.

De koffers worden langzaamaan steeds voller, dit gaat wel mee, dat niet, dat wel…! Maar er zijn een aantal dingen die ik echt niet kan missen, en zonder deze dingen ga ik echt niet op vakantie! Nou ja niet op vakantie…je snapt mij vast wel!

Telefoon

Het aller aller aller belangrijkste, mijn telefoon en lader…Duh! Ja sorry maar zonder ben ik niet compleet. Ik doe alles met mijn telefoon, uhm alles…? Douchen natuurlijk niet, maar voor de rest alles.

Vaseline lip therapy

Niks irritanter dan droge witte lippen, blegh. Mijn blikje vaseline gaat overal mee naartoe. Mijn lippen zijn altijd zacht en verzorgd. Klaar om kusjes te geven!

Notitieboekje

De laatste tijd ben ik weer helemaal into notitieboekjes. Ik heb er dan ook meer in huis dan nodig is en ik heb er altijd één in mijn tas. Speciaal voor de vakantie heb ik een nieuwe gekocht, mocht ik een marvelous idee voor mijn blog krijgen kan ik het meteen in mijn boekje neerkalken.

Puzzelboekje

Mijn dochters denken dat ik uit de middeleeuwen kom omdat ik een puzzelboekje meeneem naar Griekenland. Mijn man draaide met zijn ogen toen hij het hoorde. Nou en, laat mij gewoon lekker op het strand of aan het zwembad woordzoekers oplossen! Mag ik toch zelf weten!

Kauwgom

Ik ga niet uit huis zonder kauwgom, dus ook niet zonder kauwgom op vakantie. Ja natuurlijk verkopen ze dat ook in Griekenland, maar stel je voor dat ze de smaak niet hebben die ik altijd kauw. Dus ik neem lekker een voorraadje mee.

Leesboek

Sowieso een goed boek voor in het vliegtuig. Het kan ook best zijn dat ik een lekker dutje ga doen in de lucht. Maar toch gewoon voor de zekerheid een boek mee, ook fijn tijdverdrijf voor op het strand terwijl ik bruin lig te bakken.

Fotocamera

Een jaar geleden, of is het alweer 2 jaar geleden? Anyway ik moest en zou een spiegelreflexcamera hebben. Ik had er zoveel plannen mee… Tot nu heb ik hem bijna niet gebruikt, ja i know zonde. Maar ik ga hem meenemen op vakantie, zodat ik wanneer ik terug ben mooie foto’s met jullie kan delen op mijn blog.

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je écht niet kan missen wanneer je op vakantie gaat. Veel belangrijkere dingen zelfs dan die ik op noem. Maar hey ook kauwgom is erg belangrijk lol.

Zonder welke dingen ga jij niet op vakantie?

7 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.