Zelf yoghurt ijsjes maken

5 0

Summer summer summer time! Yes! De weersvoorspellingen zien er goed uit. Finally! Lekker zonnebaden, bbq-en, lange avonden in de tuin en veel ijsjes eten. Alleen voor mij geen magnums, cornetto’s of callipo’s, ik lust ze wel hoor maar ik laat ze lekker liggen nu.
Ik eet liever een homemade yoghurt ijsje, veel gezonder en ook nog eens heel makkelijk te maken.

Wil jij ook zelf yoghurt ijsjes maken?

Je hebt maar 2 ingrediënten nodig. Griekse yoghurt en Slimpie siroop. Slimpie bevat geen suiker geen calorieën en is glutenvrij. Ook heb je ijsvormpjes nodig, deze kun je overal kopen. Ik had ze al een tijdje in huis, waar ik ze gekocht heb weet ik niet meer maar zag dat ze ze ook bij de Hema verkopen.
Zelf yoghurt ijsjes maken
Zelf yoghurt ijsjes maken

En zo maak je ze

Meng in een kom wat griekse yoghurt met Slimpie siroop naar smaak. Vul daarna de ijsvormpjes met het mengsel. Een paar uur in de vriezer en je hebt een lekker homemade yoghurt ijsje. Je kan natuurlijk ook vers fruit toevoegen aan het mengsel! Sweet!

Zelf yoghurt ijsjes maken
Zelf yoghurt ijsjes maken

Maak jij weleens zelf ijsjes?

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.