Deze woonaccessoires wil jij ook hebben!

11 0

Op zoek naar nieuwe woonaccessoires

Jouw huis, de plek waar jij je thuis en lekker op je gemak voelt. Jouw basis waar je kunt doen en laten wat jij wilt. De energie in dit huis waar we nu wonen voelt goed en na zoveel jaren me niet thuis te hebben gevoeld in onze vorige huizen heb ik nu eindelijk mijn veilige en warme plekje gevonden. In dit huis voel ik me goed en maakt het me blij. Maar
eens in de zoveel tijd krijg ik de kolder in mijn kop en wil ik in huis van alles veranderen. Dit keer heb ik zin om nieuwe woonaccessoires te kopen. Gewoon wat kleine dingetjes die de woonkamer toch weer een andere uitstraling geven.

Meer kleur

Ik heb heel veel witte woonaccessoires, maar heb nu toch wel zin in wat meer kleur. En kleur is ook goed te combineren met wit, dus ben ik op zoek gegaan naar nieuwe spulletjes en heb ik een lijstje opgesteld met favorieten. Kijk je mee?

Welke woonaccessoires staan op mijn lijstje?

Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht in de shop van Esprit. Huh? Ik heb nooit geweten dat Esprit woonaccessoires verkocht en ze hebben best leuke dingen die ik op mijn lijstje heb geplaatst. Fleurige kussens voor op de bank, een plaid en een koperkleurig windlicht. Dat word trouwens mijn eerste koperkleurige item in huis.

Woonaccessoires

Dat de Hema erg leuke spullen heeft hoef ik jullie eigenlijk niet te vertellen. Wanneer ik in de buurt van de winkel ben kan ik er nooit zomaar voorbij lopen zonder iets te kopen. Erg he? Ook online kwam ik weer gezellige dingen tegen. Vrolijke kaarsen, een DIY lichtletter, een toffe plaid in de sale en leuke opbergdozen.

Woonaccessoires

Ik ben nog nooit in de winkel van Loods5 geweest en misschien is dat maar goed ook. Die winkel is niet goed voor je knip. Kwijlend heb ik achter mijn laptop gezeten. Ik denk dat ik het met mijn Loods5 favorieten wel netjes heb gehouden.

Woonaccessoires

 

Ja nu ik zo naar de afbeeldingen kijk weet ik zeker dat ik toe ben aan wat meer kleur in de woonkamer. Nu nog even mijn man inpalmen en meesleuren naar de winkels. Ik kan het natuurlijk niet allemaal alleen sjouwen.

Wat vind jij van mijn uitgekozen woonaccessoires? 

Uitgelichte foto van woonkamer via Shutterstock

Bewaren

11 Comments
 • marije
  mei 8, 2017

  Heerlijk al die vrolijke kleurtjes! Word er helemaal blij van.

 • hillybillybeauty
  mei 8, 2017

  Super! Ik krijg altijd meteen zin om mijn interieur te gaan veranderen na dit soort blogposts…whahaha
  hillybillybeauty onlangs geplaatst…Tante Betsy Moederdag Winactie!!My Profile

 • Hillybillybeauty
  mei 8, 2017

  Super! Ik krijg altijd meteen zin om mijn interieur te gaan veranderen na dit soort blogposts…Hahaha
  Hillybillybeauty onlangs geplaatst…Tante Betsy Moederdag Winactie!!My Profile

 • kim
  mei 8, 2017

  Ohhh gaaf!!! Ik ben de laatste tijd van iets minder kleur haha. Meer echt hout, verschillende soorten en aankleden met lichte accessoires
  kim onlangs geplaatst…Winnen via mijn Youtube Kanaal?! Abonneren!My Profile

 • Bianca
  mei 8, 2017

  Alles is zo leuk! Vroeger was ik totaal er niet mee bezig, maar tegenwoordig kan ik mij heel goed vermaken met het shoppen van home accessoires x

 • Margon
  mei 8, 2017

  Help! Ik had voor mezelf besloten dat het nu wel even goed was met de inrichting en accessoires in huis, maar ik zie weer veel te veel leuke dingen! Ik werd meteen verliefd op die plaid, ‘gelukkig’ heb ik die bij onze Hema nog niet gespot.

 • Gwen
  mei 8, 2017

  Wat een leuke accesoires! Loods5 vind ik ook altijd super leuke dingen hebben alleen net wat aan de prijzige kant.. Ben vooral fan van het wandrekje? Wat je daar hebt uitgekozen!

  Zelf zoek ik ook nog wat leuke dingetjes om het huis wat meer zomer proof te maken

 • Lotte
  mei 8, 2017

  Gaaf! Ik ben hier nog aan het schilderen maar krijg nu spontaan zin om accessoires te gaan shoppen. Moet wel zeggen dat mijn favo winkels toch wel echt Ikea, xenos en leenbakker zijn haha.

 • Lara
  mei 8, 2017

  Wauw je lijstje is perfect! Ik wordt altijd zo blij van het bezig zijn met interieur.

 • Gabriëlle
  mei 9, 2017

  Wooninspiratie is altijd heerlijk! Ook op mijn lijstje staan veel accessoires met mint of groene kleur. Toch vind ik het in mijn huis vaak te druk (plus ik heb geen zin om alles af te stoffen 😛 )
  Gabriëlle onlangs geplaatst…Nog geen idee voor de zomervakantie? Boek een last minute naar Turkije!My Profile

 • Els
  mei 10, 2017

  Mooie spulletjes hoor. Wij zijn hier net aan het verbouwen, dus even wachten met shoppen ;-). De HEMA heeft inderdaad super leuke dingen.
  Els onlangs geplaatst…Zelf kaartjes maken #14: Mixed MediaMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.