Voordelige minivakanties | 6 x prachtige bestemmingen

0 0

Voordelige minivakanties

Heb jij nog vakantiedagen over en ben je er over aan het nadenken of je nog dit jaar er even lekker tussen uit zult gaan? Ik zeg doen! Zelf heb ik het vorig jaar mogen ervaren hoe heerlijk het is wanneer de zomer in Nederland voorbij is en de meeste werkende mensen allemaal alweer terug zijn van vakantie om dan zelf er nog even tussenuit te gaan. Nog even een paar dagen lekker naar het buitenland en nog snel even opladen voordat de drukke decembermaand weer begint. En ik zeg je, ik wil dit elk jaar! Het doet een mens echt goed. Het hoeft echt niet veel te kosten, er zijn genoeg aanbiedingen te vinden voor voordelige minivakanties.

6 x voordelige mini vakanties

Voor mij gaat het dit jaar niet meer lukken, maar de opties die ik heb gevonden voor voordelige mini vakanties kan je ook alvast boeken voor volgend jaar. Om van de aanbiedingen gebruik te kunnen maken moet je wel vóór 24 november 2019 boeken.  Mocht je er echt aan toe zijn om wat langer weg te gaan kun je er uiteraard wat extra dagen aanplakken. Ik heb er 6 voor je uitgezocht waar ik zelf ook nog ooit eens hoop te belanden.

voordelige minivakanties

Rome is echt wel een stad waar ik echt een keer geweest moet zijn. Vooral omdat er nog zoveel te zien is van de geschiedenis van het Romeinse keizerrijk. En natuurlijk Italiaans ijs en pizza! Wil je meer informatie, klik dan op de foto.

voordelige minivakanties

Boedapest, de parel aan de Donau. Men zegt dat dit één van de mooiste hoofdsteden van Europa is. Verken de stad middels een aantal gratis excursies. Klik op de foto voor meer info.

Voordelige minivakanties

Valencia ligt in Spanje, mijn favoriete vakantieland. Je gaat op culinaire foodtour met een local en krijgt voor twee dagen een fiets te leen. Klik op de foto.

Londen

In mijn 45 levensjaren nog nooit in Londen geweest, kan je het geloven? Wat ik hoor van bekenden moet ik deze toch wel boven aan mijn lijstje plaatsen. Shoppen in Oxfordstreet, Buckingham palace… Klik op de foto…

Lissabon

Lissabon, sfeervolle straatjes met schilderachtige huisjes, Portugese tegeltjes en gele trams. Sounds like fun… Bij dit arrangement is een stadswandeling met een lokale inwoner inbegrepen waarbij je de lekkerste lokale gerechten gaat proeven. Meer info wanneer je op de foto klikt.

Berlijn

Berlijn schijnt heel hip te zijn, met veel trendy eettentjes en historische plekken die je gezien moet hebben. Ook Berlijn staat bovenaan mijn lijstje. Klik weer op de foto voor meer info.

De bovengenoemde bestemmingen staan op mijn lijstje. Vermoedelijk zal ik als eerst Londen aandoen. Maar dan in het begin van volgend jaar. Ik denk dat ik na de laatste drukken maanden van 2019 dan zeker wel toe ben aan één of twee minivakanties. Ik heb nog dagen genoeg dus dat is totaal geen probleem. Mocht je nog meer informatie willen hebben over andere voordelige minivakanties dan zou ik zeker even kijken op de website van de Uitjeskrant. Daar vind je trouwens ook fijne aanbiedingen voor dagjes of avondjes weg.

Ben jij al eens op één van deze bovenstaande bestemmingen geweest? Of heb je nog tips voor mij waar ik echt een keer heen moet?

Voordelige minivakanties


Deze blog bevat affiliate links, mocht jij een aankopen doen via één van deze links dan ontvang ik hiervoor een kleine vergoeding. Dit kost jou verder niets, maar help je mij wel om de website van Save the Mama te verbeteren!

 

Uitgelichte foto via Shutterstock

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.