Uitslag herfstig blogfeestje | Mijn favorieten

4 0

Herfstig blogfeestje

Meer dan een maand geleden ging het blogfeestje online met het thema herfst. Het blogfeestje duurde van 21 september tot en met 28 oktober. Een heerlijk lang XL feestje waar je al jouw mooie blog post betreffende de herfst aan mocht toevoegen. Ik ben echt een zomer liefhebber en de herfst is ook wel een beetje leuk maar door jullie posts is de herfst nu wel een extra stukje leuker geworden want er zijn 88 links toegevoegd. Halloween, DIY’s, tips om mooie herfst foto’s te maken, recepten en nog veel meer. Super leuk en dank daarvoor, want zonder jullie geen geslaagd blogfeestje.

Natuurlijk hebben mijn co-hosts en ik weer 5 favorieten per persoon uitgekozen om uit te lichten, dus vergeet niet om ook even bij de lieve dames op hun blog te kijken.

Mijn favorieten van het herfst blogfeestje

Ik ben een sucker voor leuke herfst decoratie vooral als het simpel en makkelijk te maken is. Daarom koos ik de simpele herfst decoratie uit van Simple Thoughts. Erg leuk en gezellig, echt mijn ding.

blogfeestje

 

Maak me gek! Ik ben dol op kaneelbroodjes, zelf heb ik ze weleens gemaakt met gewoon croissantdeeg. Maar met dit recept maak je ze helemaal vanaf het begin zelf en dan krijg je overheerlijke kaneelbroodjes.

blogfeestje

 

En als we toch aan het eten zijn dan gaan we ook meteen maar smullen van dit herfstbok stoofpannetje. Echt een herfst maaltijd hmmm.

blogfeestje

 

Ga maar alvast het bos in om mooie blaadjes te zoeken voor deze leuke diy met herfstblaadjes. Zooo cute!

blogfeestje

 

Op een mooie zondag lekker naar het bos om herfstschatten te zoeken en daarna met de vondst een leuk herfstbakje maken. Ik heb meteen zin om naar het bos te gaan.

blogfeestje

Zo dit waren de favorieten van het herfst blogfeestje, ik wens jullie veel plezier bij het Sinterklaas blogfeestje ik ben er weer met het kerst blogfeestje. Vergeet niet om bij de lovely ladies op hun blog te kijken voor hun persoonlijke favorieten.

Mijn lieve co-hosts

blogfeestje

Nicole maakte laatst een lijstje met gezonde tussendoortjes. Het bananenbrood lijkt mij wel wat!

Nicole is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Pinterest

blogfeestje

De dochter van Janske heeft meer telefoons dan mama, dat wordt wat later hihi.

Janske is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

blogfeestje

Tijdens het avondeten lekker griezelen maar ook smullen, Fleur heeft wat leuke ideeën voor jullie, doodshoofd pizza’s en salade.

Miz flurry is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Foto: Pixabay

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.