Uitslag blogfeestje #13 – Mijn favorieten

10 0

Uitslag blogfeestje #13

In plaats van dat ik klaar zit met champagne en dat ik mijn dansschoentjes aan heb zit ik hier met een tissue en pink ik een traantje weg… We nemen natuurlijk afscheid tot januari van ons normale blogfeestje en dat is toch wel een beetje vreemd om op deze manier de zaterdag te beginnen. Natuurlijk komt het blogfeestje in januari terug dus daar kijk ik alvast naar uit. Voorlopig houden we jullie zoet met het sinterklaas en kerst blogfeestje die ook op de planning staan. Alleen ben ik niet van de partij met sinterklaas want dat vieren wij niet meer. Mijn meiden zijn eruit gegroeit, dus ik ben er pas weer met kerst bij. Zin in!

***

Mijn 5 favorieten

Bij het vorige blogfeestje vroegen we aan jullie om je 5 beste, leukste of meest gelezen blog posts toe te voegen en beloofden wij alle vier 5 favorieten per persoon uit te kiezen. Kijk dus ook nog even bij mijn lovely co hosts of je er bij hun tussen staat. Bij deze mijn 5 favorieten.

Nobody else

1. Laatst heb ik vilt gekocht en begon ik super enthousiast aan een leuke diy, maar heb het nog steeds niet afgemaakt. Maar door dit poesje van vilt krijg ik weer zin om het af te maken.

Blogfeestje

Kreanimo

2. Nog zo’n toffe diy, Limited Edition Coca-Cola flesje – 3D ontwerpen. Erg leuk bedacht.

Blogfeestje

Lotus writings

3. Handig! Dé oplossing tegen verveling. Ik denk dat heel veel ouders dit erg leuk zullen vinden.

Blogfeestje

Meer geld minder stress

4. Meer dan 30 kleine bespaartips die samen zeker € 100 per maand opleveren. Altijd interessant!
Blogfeestje

Dochterlief

5. Mijn kind mag hier zijn wie ze is, meneer.

Blogfeestje

***

A big thank you!

A big thank you aan iedereen die de afgelopen blogfeestjes trouw aanwezig waren, en natuurlijk ook de nieuwkomers. Ik hoop jullie allemaal weer terug te zien in het jaar 2017! En dat is al heel snel natuurlijk. Zijn jullie dan weer van de partij?

***

Special shout out to my co-hosts

Klik op de foto’s om naar de dames hun blogs te gaan!

 

Blogfeestje

Nicole is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram| Bloglovin | Pinterest

Blogfeestje

Janske is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

Blogfeestje

Miz flurry is te volgen via…

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin | Pinterest

***

See you soon party people!

10 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.