Thank god het is vrijdag #4

4 0

Elke vrijdag een personal update “Thank god het is vrijdag” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer.

Ziektewet

Vorige week was er geen “thank god het is vrijdag”, ik had het te druk met opruimen en niet zoveel te melden. Ik zit nog steeds in de ziektewet door paniekaanvallen en zit niet zo lekker in mijn vel dus ik breng veel tijd thuis door om tot mijzelf te komen. Dat lukt aardig, maar ik ben er nog lang niet. Ik zit volgende week nog thuis en daarna moet ik binnen 3 weken weer 100% aan het werk zijn. Daar ben ik het niet mee eens, dat is veel te snel dus dat moet ik even met mijn leidinggevende bespreken. Kom ik er met hem niet uit, vraag ik weer een gesprek aan bij de arbo. Uit ervaring weet ik dat te snel gaan averechts werkt bij mij. Even afwachten dus.

Pijnlijke billen

Afgelopen woensdag ben ik weer op de fiets gestapt samen met mijn nichtje en hebben we weer een heel eind gefietst. Tussendoor een rustmomentje genomen bij de Krabbeplas in Vlaardingen. Erg fijn plekje, veel groen en erg stil. Heerlijk! Bijna 2 uur gefietst en pijnlijke billen van mijn zadel.

Thank god het is vrijdag

Thank god het is vrijdag

Thank god het is vrijdag

Thank god het is vrijdag

Noodweer

En in de nacht was het ineens noodweer… Ik heb bijna 2 uur wakker gelegen van de knallen en harde regen. Ik zat af en toe rechtop in bed van de schrik haha. Het vermoeden is dat er ergens bij ons de bliksem in is geslagen omdat de elektriciteitsgroep van onze koelkast en magnetron eruit was geklapt. Ook kunnen wij geen tv kijken momenteel, er is geen signaal. Gisteravond KPN gebeld en die kwamen erachter dat de adapters van de draadloze verbindingsset waarschijnlijk het probleem zijn. Dus die zullen waarschijnlijk doorgebrand zijn? Normaal gesproken moet je dan nieuwe adapters kopen, maar de dame aan de telefoon heeft geregeld dat ik vanmiddag 2 nieuwe gratis en voor niets kan ophalen bij een PostNL punt. Fijne service! Laten we hopen dat dit het probleem oplost…

Thank god het is vrijdag

Linkjes

Zoals je vast weleens een keer hebt gelezen heb ik last van hevige hormoonschommelingen en ik kwam een artikel tegen wat de moeite waard is om te lezen over hoe vrouwelijke hormonen je mentaal instabiel kunnen maken.
Op Pinterest kwam ik een link tegen met een serie blog posts over leven met paniekaanvallen, ik weet dat er genoeg mensen zijn die hier last van hebben, wil het daarom ook graag delen. Er zal vast wel iemand zijn die hier wat aan heeft. Het is wel in het Engels geschreven… Er zijn 8 delen, onderaan het artikel vind je alle links.

En dan gaan we nu weekend vieren! Heb jij trouwens nog overlast gehad van het noodweer?

4 Comments
 • Babs
  juni 25, 2016

  Mooie foto’s van die plassen. Hier heeft het ook gedonderd maar de knallen vielen nog mee. Wel trilden de ramen, best eng.
  Bij ons in de buurt was ook een keer de bliksem ingeslagen. Televisie kapot. Nu trek ik alle stekkers er maar uit als het heel dichtbij is…
  doe rustig aan met je paniekaanvallen. Ik vind dat ze mensen best in de kou laten staan en beseffen niet wat een impact zoiets kan hebben…
  Heel veel sterkte!
  Babs onlangs geplaatst…Christian Faye Eyebrow Dip Pomade – review!My Profile

  • Savethemama
   juni 25, 2016

   Ik ga volgende keer ook de stekkers eruit halen, dit keer niet bij stil gestaan. Wat betreft paniekaanvallen is er ook vaak nog onbegrip helaas…

 • Maaike
  juni 25, 2016

  Wat een mooie foto´s van je fietstocht, dat lijkt een prachtig gebied. Sterkte met thuis zitten en een overeenkomst bereiken met je werkgever.

  • Savethemama
   juni 29, 2016

   Dankjewel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.