Thank god het is vrijdag #15

8 0

Thank god het is vrijdag

Elke vrijdag een personal update “ Thank god het is vrijdag ” wat heb ik meegemaakt, welke leuke, interessante of lekkere linkjes kwam ik tegen, tips, foto’s en nog veel meer…

Wat een heerlijke maar drukke week was dit. De herfst is begonnen en het zonnetje schijnt nog zo heerlijk. Daar word je toch blij van? Zaterdag was ook een heerlijke dag, mijn wederhelft maakte ’s ochtends croissantjes met kaas en een knakworstje erin, ik zal maar niet vertellen hoeveel ik er op heb gegeten.

thank god het is vrijdag

Kreeg ik een mooie bos bloemen van mijn zus nog voor mijn verjaardag.

thank god het is vrijdag

Ging ik samen met mijn dochters, neefje en nichtjes naar het foodart festival “verborgen stegen”. Ik had daar al een aantal weken zin in want de editie van vorig jaar scheen heel leuk te zijn geweest. Maar op de dag dat wij gingen, zaterdag dus viel het goed tegen. Het was niet druk en totaal niet wat ik er van had verwacht. Jammer! Misschien toch op de verkeerde dag gegaan? Ik heb wel nog wat foto’s gemaakt in een leegstaande kerk en wat andere mooie foto’s op het festival.

Het terras in de kerk was aardig leeg! Jammer want het is wel een leuk concept.

thank god het is vrijdag

Deze foto’s in de kerk heb ik met mijn spiegelreflexcamera gemaakt, ja ja ik ben druk aan het oefenen.

thank god het is vrijdag

Lekkere taartjes!

thank god het is vrijdag

thank god het is vrijdag

thank god het is vrijdag

thank god het is vrijdag

Een steeg bij mij om de hoek die ze laatst onder handen hebben genomen.

thank god het is vrijdag

Een van de steegjes op het festival.

thank god het is vrijdag

En nog een steeg, mijn favoriet natuurlijk door de watermeloen!

thank god het is vrijdag

Maandag ging ik zwemmen en maakte ik deze foto, met mijn slippers tussen de bladeren. Apart he? Mijn kinderen verklaren mij trouwens voor gek dat ik nog op slippers loop… Ze zijn zelf gek! Het is nog steeds prima weer er voor joh.

thank god het is vrijdag

Dinsdag was ik bekaf van het zwemmen en na mijn werk heb ik dan niets maar dan ook niets gedaan.

Op woensdag kwam het blogfeestje met het thema herfst online en ging ik in de namiddag een stuk wandelen met mijn nichtje. En had mijn man heerlijke spinazie met vis gemaakt, lekker gezond!

thank god het is vrijdag

Donderdag na werktijd vroeg mijn nichtje of ik weer mee wilde gaan zwemmen, ik zei ik volmondig ja. Maar na even nagedacht te hebben heb ik er toch maar van af gezien. Ik was erg moe en wil niet te snel gaan en mezelf weer voorbij lopen.

Voor mijn doen dus een druk weekje, en in beweging geweest! Yes thank god het is vrijdag. Ik heb weer een leuk weekend op de planning staan. Er is kermis bij ons om de hoek, en het hele weekend worden de Brandersfeesten gehouden met braderies, optredens en in de avond vuurwerk. Heel veel zin in!

Wat ga jij doen dit weekend?

 

Bewaren

Bewaren

8 Comments
 • marije
  september 23, 2016

  Oooh ik loop ook nog steeds op slippertjes. Kan volgens mij ook nog gewoon hoor 😉

  Leuke maar idd drukke week heb je gehad. Op naar een leuk weekend!

 • Yvonne
  september 23, 2016

  Je hebt mooie foto’s gemaakt. Die met de watermeloenen is inderdaad leuk. Zolang het nog niet koud is aan je voeten kun je gerust op slippers lopen hoor, de zon schijnt toch nog steeds.
  Yvonne onlangs geplaatst…Herfst hoe overleef ik dat?My Profile

 • Loes | Gewoon iets met Loes
  september 23, 2016

  Lekker toch, die slippers! Geef je groot gelijk! Mooie foto’s van in de kerk trouwens! Jammer dat het zo leeg was.

 • Vlijtig Liesje
  september 23, 2016

  Wauw, wat een mooie bos bloemen kreeg je van je zus! Leuk hoor.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…En ik was nog niet eens maismoe!My Profile

 • sammie
  september 23, 2016

  Oeh die croissantjes met kaas zien er wel erg goed uit! Die zou ik allemaal zelf op eten haha. Leuke drukke week!

  Dat klinkt als een gezellig weekend wat er aan komt, veel plezier!

 • Dewi
  september 23, 2016

  Gezellige actieve week zo te zien/lezen! Je bent goed bezig, zwemmen & wandelen! …Heerlijk toch nog ff slippers aan ??

 • Armande
  september 23, 2016

  Leuke foto’s allemaal. Ik ben ook HEEL blij dat het vrijdag is, lekker weekend!
  Armande onlangs geplaatst…Hoe weet je of een parel echt is? Check deze 4 punten.My Profile

 • Cindy - levenalsmama.nl
  september 24, 2016

  O ik loop zeker ook nog wel op slippers, het is nog prachtig weer!
  Fijn weekend verder!
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…DIY | Herfstknutselen met peuterMy Profile

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.