Netflix is een B!TCH

By 14 0

Netflix, wie heeft dit ooit bedacht?

Mag ik heel eerlijk zijn? Als in, iets opbiechten? Want ik moet het echt even kwijt. Ik denk dat ik een serieus probleem heb. Een groot probleem. Ik ben zwaar verslaafd! Die verdomde Netflix met hun idiote series. Wie heeft dit ooit bedacht? Was er echt iemand die op een dag zonodig een briljante ingeving moest krijgen en dacht, ik ga series streamen en neem mensen hun leven in?! Waarom?

De hond moet ook naar buiten

Ik heb toevallig wel 2 dochters waar ik moeder voor moet zijn, een man waar ik liefhebbende vrouw voor moet zijn, de boodschappen komen niet vanzelf aanvliegen, er moet gekookt worden, de plee moet schoongemaakt worden, de hond moet ook naar buiten want ja die moet ook zonodig plassen en poepen. Dit kan ik toch allemaal niet bolwerken in combinatie met Netflix?!

Wie poept er in de douche?

Ik moet toch weten hoe het afloopt met Aria, Spencer, Hanna, Allison en Mona. Die pretty little liars kunnen er wat van. Enne wie poept er in de douche bij Orange is the new black? Orphan black kan ik toch ook niet in de steek laten? Er verdwijnen al genoeg clones. Dan kan ik niet slapen en voel ik mij schuldig.

Netflix is een B!TCH!

Maar ff serieus, in 5 weken tijd bijna 125 afleveringen van Pretty little liars? Wie doet dat? IK! Maar ik heb een goed excuus, denk ik…
Al een aantal weken zit ik in de ziektewet, en heb veel op bed moeten liggen om weer tot mezelf te komen. En wat doe je dan als je moet liggen maar niet kan slapen? Juist! Netflixen… Ik ben dankbaar voor Netflix… Maar toch is en blijft Netflix een B!TCH!

Herkenbaar? Ben jij ook een Netflix addict? Welke series kijk jij? 

14 Comments
 • Ilse van Kreanimo
  juli 3, 2016

  Hahahaha – herkenning alom hier!

  Vooral als mijn man in het buitenland zit, ben ik een binch watcher!

  • Savethemama
   juli 3, 2016

   Oh gelukkig! Haha

 • Chanelle
  juli 3, 2016

  Oh hou op schei uit. “Nog een aflevering en dan ga ik écht de dingen doen die ik moet doen.” 3 uur later…

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Haha erg he?!

 • Christy
  juli 3, 2016

  Haha heel herkenbaar, alleen hoef ik nog niet voor kinderen te zorgen. Ik heb toevallig vorige week ook een post geschreven over Netflix en of het wel zo leuk is. Erg leuk geschreven trouwens x

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Dankjewel, ik kom snel even bij jou lezen!

 • Janine
  juli 3, 2016

  zoo herkenbaar! ik ben ook zeer verslaafd en ook aan de series die je hier benoemd. Seizoen 4 van OOITNB stond geen dag nog online en ik had het al uitgekeken, PLL heb ik inn drie weken alle seizoenen gekeken en Orphan black heb ik ook in twee weken gezien. Ik blijf nu wachten op nieuwe seizoenn van alles haha.
  Janine onlangs geplaatst…I HEART MAKEUP LIP LAVA TREMOR & UNLEASH | BEAUTY.My Profile

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Ik moet nog 1 aflevering van oitnb kijken en daarna heel lang wachten op het volgende seizoen… Pffff

 • Laura Bussink
  juli 3, 2016

  Ontzettend herkenbaar, geef mij maar Orange Is The New Black, Once Upon a Time, Teen Wolf, Vampire Dairies en die romantische films…
  Ik wil nooit meer anders!

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Ik stiekem ook niet!

 • Anne
  juli 4, 2016

  Haha heel herkenbaar. Ben alweer bij met OITNB, orphan black heb ik nog even bewaard. Suits geniaal, elementary ook fantastisch en ga zo nog maar even door 😉

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Orphan black is echt heel erg goed!

 • Anne
  juli 6, 2016

  Ik heb geen Netflix, maar weet de series helaas wel te vinden. Dan zijn er nog veel meer afleveringen en series te bekijken en nog minder tijd voor de rest.. Hellup, serie verslaafd!!

  • Savethemama
   juli 7, 2016

   Het zou verboden moeten worden haha 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.