Magioni bloemkool pizzabodem, fingerlicking good!

4 0

Everybody loves pizza!

Or nah? Ik heb nog nooit iemand horen zeggen, ik lust geen pizza. Ze zullen er vast wel zijn, maar dan kunnen we helaas geen vriendjes zijn… Nope, sorry! … Grapje natuurlijk!

Wanneer je net zoals ik op dieet bent, kun je pizza beter laten staan. Pizza valt onder de categorie “junkfood” en daar moet ik zoveel mogelijk bij uit de buurt blijven. Gelukkig leven we in een tijd dat er altijd iemand wel gek genoeg is om gezonde variant te maken. Ik heb al eens een pizzabodem van amandelmeel en mozzarella gemaakt, en zelfs eentje van tonijn. Tegenwoordig worden er ook pizzabodems gemaakt van groente. Ja je leest het goed, groente!

Bloemkool pizzabodem

De bloemkool pizzabodem stond al een tijdje hoog op mijn to do lijstje, maar omdat ik van veel peeps hoorde dat die bij hun steeds mislukte durfde ik het niet aan. Maar de gebeden van vele zijn gehoord! Sinds een tijdje kun je kant en klare bloemkool pizzabodems kopen bij Albert Heijn. Deze kant en klare bloemkool pizzabodems zijn bedacht door Manon en zo ontstond Magioni. Ik ben haar eeuwig dankbaar!

Minder koolhydraten en calorieën

De pizzabodem bevat minder koolhydraten en minder calorieën, perfect om eens een keer verantwoordelijk te zondigen. Onderstaand meer info over de bloemkool pizzabodem. Er zit wel een E-nummertje in namelijk de E-281. Dit is natriumpropionaat, een conserveermiddel tegen 3 soorten schimmels en deze word meestal gebruikt in dieetvoeding.

bloemkool pizzabodem

Even wachten… PIZZA!

In de verpakking vind je twee pizzabodems, ik heb er eentje belegd met pizzasaus, mozzarella, geraspte kaas en oregano. Gewoon lekker simpel, maar zo eet ik mijn pizza graag. De andere bodem heb ik in de koelkast bewaard. Verder werkt het hetzelfde als gewone pizza’s. Oven voor verwarmen, pizza erin, even wachten….. PIZZA!!!!

bloemkool pizzabodem

Verbaasd

Eigenlijk was ik echt wel een beetje erg verbaasd dat die pizza zo verdomde lekker was. Ik had dit totaal niet verwacht. Het was zo lekker dat ik mezelf echt moest inhouden om de tweede bodem ook niet in de oven te schuiven. Je proeft de bloemkoolsmaak heel lichtjes en het kauwt ook echt weg als een doodnormale pizza. Ik durf te wedden dat als je dit je man of kids voorschotelt, ze het nog geeneens doorhebben dat dit een bloemkool pizzabodem is. Echt zeker voor herhaling vatbaar! Zo heb je een gezond junkfood momentje… Makes me happy!!

bloemkool pizzabodem

bloemkool pizzabodem

Heb jij weleens een bloemkool pizza gegeten?

Bloemkool foto via Shutterstock

 

Bewaren

Bewaren

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.