Link party: Keeping up with the bloggers #5

6 1

Wauw

En weer een week voorbij! Hebben jullie een fijne week gehad ondanks de regen? Enne wauw, gewoon wauw, dat er zoveel links zijn toegevoegd aan de vorige link party. Dat maakt mij blij! Het was best nog even moeilijk kiezen tussen alle blog posts om te beslissen welke uitgelicht zouden worden. Maar hier zijn ze en daarna gaan we natuurlijk weer een nieuw blog feestje bouwen.

Favorieten van vorige week

-Our happily ever after – 7 redenen om voor te lezen

Link party keeping up with the bloggers

-Waar is mam – Als je zoon verteld dat hij homo is

Link party keeping up with the bloggers

-De zoetekauw – Karamel brownies

Link party keeping up with the bloggers

Een minuutje van je tijd

Ben jij klaar voor de link party? Deelname is super easy en kost maar een minuutje van je tijd. Of je nu beauty, fashion, lifestyle, mama blogger bent, het maakt niet uit waar je over blogt iedereen kan meedoen. Leer je mede bloggers en hun blogs kennen…vergroot je netwerk, oh zo gezellig!! Hopelijk krijg je meer views en misschien wel nieuwe volgers. Doe gewoon mee! Het zou fijn zijn wanneer je ook je collega bloggers verteld over de link party. Hoe meer deelnemers hoe leuker. Deel het op Facebook, Twitter of waar je ook wilt…

Onderstaand de regels voor deelname aan de blog party

• je mag 3 links naar jouw blog posts toevoegen aan de link party, hoeft niet allemaal tegelijk. Je hebt 5 dagen de tijd
• als je lief bent deel je de link party op social media met de hashtag #blogfeestje
• probeer minstens 2 blogs van andere deelnemers te bezoeken en laat een leuke reactie achter
• bij deelname geef je automatisch toestemming om gebruik te maken van jouw foto materiaal, mocht jouw post uitgelicht worden bij de volgende link party, dan gebruik ik mogelijk een enkele foto in het overzicht.

Elke week de keeping up with the bloggers link party

Het blogfeestje is elke week open van zaterdag 12.00 uur tot en met woensdag 22.00 uur, tot dan kan jij jouw blog updates toevoegen.

P.S: Klik op de blauwe button waar “add your link” op staat, de rest spreekt voor zich. Mocht je de link party op twitter delen en je gebruikt de hashtag #blogfeestje dan zie ik dat altijd en kan ik het retweeten.


6 Comments
 • Helga Post
  juni 18, 2016

  Wauw wat leuk! Eerste keer meedoen aan een linkparty en meteen uitgelicht worden. Het is een heel persoonlijk verhaal en heb het deels geschreven om het taboe, wat het nog steeds is, een beetje te doorbreken. Juist in deze tijd. Ik vind het een hele eer dat het gewaardeerd wordt. En ik doe graag weer mee aan je blogfeestje. Dankjewel.

  • Savethemama
   juni 21, 2016

   Erg mooi geschreven, leuk dat je weer van de partij bent!

 • Lianne
  juni 18, 2016

  Supertof dat je de karamelbrownies hier hebt geplaatst! Thanks! 🙂

  • Savethemama
   juni 21, 2016

   Graag gedaan!

 • Mammabieb
  juni 19, 2016

  Super leuk idee. Ik kom nog eens terug. Door een technische storing ben ik alles van mijn blog kwijt incl. alle artikelen. Dus een link delen doe ik later?

  • Savethemama
   juni 21, 2016

   Oh dat is vervelend! Hoop dat het goed komt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.