It’s weekend tag

3 0

Laatst kwam ik de “it’s weekend” tag tegen maar daar stond niet bij vermeld wie de tag had bedacht. Jammer is dat vind je ook niet? Ik ben even op onderzoek uitgegaan en ja hoor gevonden! De tag is bedacht door the beauty magazine. Super leuke tag en omdat ik heel erg van het weekend hou (wie niet) vul ik hem ook maar meteen even in. Lees je mee? 

Heb je op zaterdag en zondag weekend of ben je op andere dagen vrij? 

Oh yes! Gelukkig wel, heerlijk om op vrijdagochtend wakker te worden, dan te bedenken dat het de laatste werkdag van de week is, en ik daarna twee dagenlang geen wekker hoef te zetten. Whoohoo! 

Hoe laat sta je op in het weekend?

Dat is elke keer verschillend, ligt er echt aan of ik erg moe ben of hoelaat ik de vorige avond naar bed ben gegaan. Maar meestal ben ik er wel voor 10 uur uit. Toevallig gisterochtend al om 9 uur, lekker lang genieten van de dag. Op zondag wil ik nog weleens erg lui zijn en dan blijf ik lekker warm onder het dekbed liggen en dan een beetje Instagram en Facebook checken. 

Hoe ontbijt je in het weekend?

Op zaterdag meestal een simpel ontbijtje, op zondag vaak wat uitgebreider. Dan bakken we vaak lekkere broodjes met gebakken ei en spek en blijven we gezellig lang aan tafel zitten.

Hoe ziet jouw weekend er meestal uit?

Vaak doe ik het rustig aan, lekker lang in pyama lopen. Op zaterdag niet te lang want dan doen we ook meestal de boodschappen of gaan we de stad in. Ook draai ik aardig wat wasjes weg en maken we het huis aan kant. Op zondag als er geen andere dingen op de planning staan houden we wel vaak de pyama aan, een pyamadag dus. Sweet! 

Wat doe je het liefst in het weekend?

Ligt een beetje aan het weer. Als het goed weer is gaan we lekker op pad of de stad in. Maar ook blogjes schrijven, inspiratie opdoen, ideetje uitwerken of Netflix kijken en cocoonen met zijn viertjes. 

Wanneer plan je je activiteiten voor het weekend? 

Eigenlijk gewoon op zaterdag of zondag zelf. Meestal beslissen we spontaan wat we gaan doen en dat is vaak het leukste, het is altijd weer een verrassing. 

Ben je ook bezig met je studie/werk in het weekend?

Nee gelukkig niet, mijn werk laat ik vrijdagmiddag los en ik heb ook geen werk wat ik mee naar huis kan nemen…fieuw lucky me! 

Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Dat is heel verschillend. Op vrijdag ga ik meestal wel wat vroeger omdat ik dan al wakker ben vanaf 6.00 uur. Op zaterdag kijken we vaak tv of houden we een Netflix marathon. Dan is het vaak een latertje. Ain’t nothing wrong with that! Op zondag ga ik om half 10 naar bed net zoals de rest van mijn werkweek. My name is earlybird! 

Zo dit was een leuke tag om in te vullen. Vul jij ook weleens tags in? Plaats de link gerust in de comments misschien zit er dan weer een leuke tussen om op mijn blog te plaatsen. 

3 Comments
 • Jeapiebel
  september 6, 2015

  Ik heb nog nooit aan tag gedaan, misschien later ooit. Het is wel altijd leuk om van anderen te lezen.

  • Savethemama
   september 6, 2015

   Misschien komt dat inderdaad nog. Ik vind het ook leuk om tags van andere te lezen, zo leer je ze een beetje beter kennen.

 • tineke
  september 6, 2015

  Wij aten vroeger op zondag ook altijd croissantjes en luxe broodjes! Als we een ander huis hebben met fatsoenlijke oven wil ik dit weer oppakken met mijn eigen gezinnetje šŸ™‚

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.