Onderweg naar een gezond, fit en slanker lichaam #2

By 9 0

Ik heb mezelf weer eens verbaasd

Inmiddels zijn er alweer 2 weken van het nieuwe jaar voorbij, wat vliegt de tijd he? Ik ben gewoon ook alweer 2 weken bezig met gezonder en bewuster eten en dus op weg naar een gezond, fit en slanker lichaam. En eerlijk gezegd gaat het me super goed af, daar ben ik echt zo blij mee. Ik had totaal niet verwacht dat ik van de één op de andere dag al het snoep, koekjes, chips en al het andere slechte eten zou kunnen laten staan. Ik heb mezelf weer eens verbaasd! Sinds de dag dat ik ben begonnen heb ik niets verkeerds meer aangeraakt. Nog niets eens een dropje of wat dan ook. Dat is echt voor mij al een grote overwinning, want ik verlang er nog geeneens naar. Terwijl ik echt een chocolade addict ben.

Wat at ik dan wel…

Genoeg lekkers! Kijk wanneer je op dieet bent kan je echt wel lekker en best veel eten. Je moet er alleen wat huiswerk voor doen en ook best wat moeite. Je moet er wel zin in hebben om te koken anders ga je alleen maar gekke combinaties eten. Hier koken we twee potten, want de meiden willen dus echt niet met mij mee eten. De dingen die ik eet vinden ze maar raar. Ze zijn zelf raar! Duh!

Ik ga niet vertellen wat ik elke dag op mijn bord had liggen hoor, er komen nog genoeg recepten aan in een blog post dus dan weet je het uiteindelijk ook. Maar wat ik wel erg lekker vond was de zoete aardappel stamppot, de Magioni bloemkool pizza, de komkommer toastjes met komkommer salade en de suikervrije koolhydraatarme vanille cake. Voor de rest was het gewoon simpel, gezond, zonder pakjes en zakjes en zoveel mogelijk suikervrij.

Gezond, fit en slanker lichaam

Gezond, fit en slanker lichaam

 

Gezond, fit en slanker lichaam Gezond, fit en slanker lichaam

3 Kilo

Hard work pays off want de afgelopen twee weken ben ik in totaal 3 kilo afgevallen. En dat motiveert natuurlijk om gewoon op deze weg door te gaan. Qua bewegen heb ik nog niet zoveel te melden, behalve dat ik er voor zorg dat ik elke dag 10.000 stappen of meer zet. Ook een overwinning, want normaal kwam ik misschien aan de 5000 stappen per dag. Het is wel de bedoeling dat ik meer aan beweging ga doen dan alleen lopen, wil ik een gezond, fit en slanker lichaam krijgen. To be continued!

Hoe kom jij aan je beweging?

Foto via Shutterstock

9 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.