De redenen waarom ik de iPhone 11 wil hebben

0 0

Waarom ik de iPhone 11 wil hebben

Een paar maanden geleden kon ik mijn telefoonabonnement verlengen met de keuze voor een nieuw toestel. Ik ben altijd een beetje gierig, want mijn iPhone die ik op dat moment in gebruik had kon eigenlijk nog wel een tijdje mee. Aangezien ik altijd heel zuinig ben op mijn telefoon was hij nog als nieuw, maar goed ik moest en zou een nieuw toestel hebben. Dat ik nu spijt heb als haren op mijn hoofd is mijn eigen schuld. Mijn dochter vroeg nog, weet je zeker dat je niet wilt wachten op de iPhone 11? Tja had ik nu maar naar haar geluisterd. Natuurlijk kan ik er altijd nog voor kiezen om een iPhone 11 bij KPN te kopen, maar dan moet ik er wel even voor sparen. Er zijn een aantal redenen waarom ik de iPhone 11 wil hebben.

5 redenen waarom ik de iPhone 11 wil hebben

De kleuren. Heb je gezien in welke kleuren het toestel verkrijgbaar is? White, black, green, red, yellow, en purple. Dat is weer eens wat anders dan de witte of zwarte telefoon die ik altijd heb. Ik zou heel graag de groene willen, een lekker fris kleurtje. Ik ben nog wel aan het twijfelen of ik toch niet liever de iPhone 11 Pro Max wil hebben, alleen is die niet verkrijgbaar in deze mooie kleurtjes.

De camera. Ik maak veel foto’s met mijn telefoon, ook voor het bloggen. Dan is een toestel met een goede camera onmisbaar. De iPhone 11 heeft een groothoekcamera en ultragroothoekcamera, 2 camera’s dus. Met de ultragroothoekcamera kun je een foto vastleggen, zonder vervorming in een hoek van 120 graden. Hier kun je echt geweldige foto’s mee maken, dat snap je zeker wel?

Het beeldscherm. Series kijk ik bijna alleen maar op mijn telefoon, dat is ook de reden dat ik twijfel of ik voor de Pro Max moet gaan. Een groot beeldscherm kijkt wat lekkerder weg natuurlijk. Een ding wat zeker is, is dat de iPhone 11 een kraakhelder beeldscherm heeft, ik ben niet anders gewend van de laatste iPhones die ik heb gehad en het wordt steeds beter.

De frontcamera. Niet dat ik echt fan ben van selfies maken maar de TrueDepth-camera maakt foto’s met maar liefst 12 megapixels. Ja oke dat kan soms confronterend zijn want je ziet elk rimpeltje en elk puistje maar goed daar heb je apps voor om dat weg te werken toch. Ik ben wel grote fan van de Face ID optie. Hiermee open je je telefoon doordat de frontcamera je gezicht scant. Echt beste uitvinding ever!

Dit waren toch wel de belangrijkste redenen waarom ik de iPhone 11 wil hebben. Nog heel even sparen en dan mag ik hem in mijn armen sluiten. Mijn jongste dochter kan niet wachten want dan krijgt ze het toestel wat ik nu in gebruik heb, zelf heeft ze momenteel de iPhone 8. Die het overigens nog goed doet, maar ja ze is net zo gek op nieuwe telefoons als haar mama.

Welke telefoon gebruik jij momenteel?

 

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

Lees ook mijn andere blogposts over de iPhone.

Uitgelichte foto via Shutterstock.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.