Blogfeestje Keeping up with the bloggers #25

3 0

Fabulous blogfeestje

Hi allemaal! Het is weer zaterdag en je weet wat dat betekent… Tijd voor weer een fabulous blogfeestje! Met vandaag Jessica van Life by Jess als co-host. Jessica haar blog is heel divers. Op haar blog vind je onderwerpen van lifestyle tot food en van DIY tot fashion. Neem zeker even een kijkje!

Favorieten

Vandaag gaan we lekker rap door naar de favorieten. We hebben weer vier hele leuke uitgekozen, dus ga snel kijken of jouw linkje ertussen staat.

Jessica koos voor de blog van Dochterlief, Do it The Artists’ Way: op zoek naar je identiteit. Ik kende het boek nog niet maar ga er toch eens beter naar kijken want ik denk dat dit zeker wel iets voor mij is.

blogfeestje

blogfeestje

Volg Jessica via:

Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

***

Janske’s favoriet is een hele lekkere van Cookies & carrotsticks, BBQ spiezen Griekse stijl. Laat het nou komende week weer echt bbq weer worden. YUM!

blogfeestje

blogfeestje

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

***

Fleur koos voor echt een superleuke DIY van Mama’s meisje om een taartslinger te maken.

blogfeestje

blogfeestje

Volg Fleur via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

***

Zelf koos ik ook voor een blog van Dochterlief. Namelijk 10 dingen die ik jonge meiden wil meegeven. Ik denk dat ik dit over een tijdje aan mijn jongste dochter laat lezen.
blogfeestje

blogfeestje

Volg mij via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

***

Social media kanalen van het blogfeestje

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

***

Let’s have a party!

 Loading InLinkz ...

Foto after the party via Shutterstock

Bewaren

3 Comments
 • Lifestyle Mommy's ~ Linda
  juli 15, 2017

  Wat een leuke artikelen hebben jullie weer gekozen als favoriet zeg. Het boek lijkt me een echte aanrader, de taartslinger is inderdaad heel makkelijk te maken en oogt superleuk 😀 De BBQ-spiezen zien er heerlijk uit dus ik ga zo maar eens even ontbijten haha. En de blog van dochterlief is er echt een die iedereen zou moeten lezen en vind ook ik een echte aanrader. Geschreven vanuit het hart en vooral met het doel dat je dochter (eigenlijk iedereen) eens “schijt” moet hebben aan hoe mensen vinden dat ze moet zijn, maar gewoon zichzelf moet kunnen zijn. Later vandaag kom ik weer terug om verder te lezen. Fijn weekend allemaal.

 • Els
  juli 15, 2017

  Wat een leuk feestje weer! Ik ga gauw naar de links kijken :-).

 • Roelina
  juli 20, 2017

  GATVER (sorry), ik heb ‘m weer gemist. Maar wat een leuke artikelen staan er weer tussen. Ben benieuwd naar de selectie van komende zaterdag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.