Ik doe mee aan de 30 day blog challenge!

13 0

#30dayblogchallengeNL

Al een tijdje liep ik met het idee om een “30 day blog challenge” te gaan doen. Maar alleen is zo saai en ik had geen idee of andere peeps met mij mee wilden doen, dus heb ik het maar laten waaien. Maar vandaag zijn mijn gebeden verhoord! Maris van Haremaristeit organiseert de #30dayblogchallengeNL! Je weet toch, toen je vroeger klein was en je kreeg iets wat je al heel lang wilde hebben, hoe gelukkig je toen was?! Nou zo voel ik mij nu ook!

Ik ga eindelijk een 30 day blog challenge doen!

Wat is dat dan? Nou normaal gesproken doe je de challenge echt in 30 dagen. Dus elke dag blog je over één van de onderwerpen die op het lijstje van de challenge staan. Maar Maris houd niet zo van regeltjes, thank god, ik namelijk ook niet… Dus er zijn géén regels!

Whatever floats your boat!

Je kunt er voor kiezen om 30 dagen achter elkaar te bloggen, maar je kunt ook een aantal onderwerpen uitkiezen, of je verdeelt alle 30 onderwerpen over een langere periode. Whatever floats your boat! Lees de blog post op Haremaristeit maar, daar legt ze alles uit.

Ben je nieuwsgierig naar de 30 onderwerpen die Maris heeft bedacht? Check onderstaande afbeelding.

30 day blog challenge

Hoe ga ik de challenge doen?

Ik wil wel proberen alle onderwerpen te doen. Maar dan verdeel ik het over een langere periode, ik ga tussendoor ook nog op vakantie dus dan neem ik ook echt vrij, ook van mijn blog. Even lekker echt genieten van mijn zonvakantie, daarna kan ik er weer met frisse inspiratie tegenaan.

Wat denk je? Doe je ook gezellig mee met de 30 day blog challenge?

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.